Info om kommande aktiviteter i föreningen

Hantverksdagar - Slöjdkvällar - Yulestök

Hantverksdag


Lördag 30 oktober anordnar vi hantverksdag på Holmgård.
Start kl. 10.00 och så håller vi på till 16.00 eller så länge lust finnes. Medtag lunch om så önskas. Fika finns på plats. 😊 Anmälan senast den 28 oktober på hantverk@stallarholmensvikingar.se.

Yulestök


Den 27 november är det äntligen dags för vårat Yulestök igen! Info om detta kommer. 


Stallis på Vift 

Föreningens grupp för de medlemmar som vill besöka andra marknader men inte har eget tält att sova i. På några utvalda marknader bokas plats för ett par av föreningens botält i vilka medlemmar utan eget tält kan boka sovplats. Först till kvarn gäller och info om när det är dags att boka står i medlemsbrevet så håll utkik efter dom. Denna grupp har oftast gemensam matlagning, man hjälps åt med att resa/riva lägret mm.


Har man eget tält så kan man boka in sig själv på dessa marknader med önskemål att få stå tillsammans med föreningens tält. Huruvida det går eller inte är helt upp till marknadsarrangören, men man kan ju alltid vara delaktig i Stallislägret ändå. Äta tillsammans, hantverka och umgås i lägret osv.


Är du medlem men inte får ditt medlemsbrev? Maila din adress till kontakt@stallarholmensvikingar.se så ser vi till att det kommer.


Slöjdkvällar


Vill du umgås med goa vikingar, hantverka och kanske ta en fika? Kom och häng med oss!

Holmgård är öppet för hantverkssugna onsdagar jämna veckor mellan 18.30 och 21. 


Medtag ditt hantverk, det du behöver för att hantverka och ett gott humör! Kaffe och te finns på plats.


Du som inte är medlem (än) är välkommen att delta vid två tillfällen för att prova på innan du bestämmer dig för att det är så skoj att du vill bli medlem och fortsätta :)


I de fall som det blir ändrade tider/ inställt av en eller annan anledning så meddelas det på vår Facebook-sida.